Karting proga Vrtojba

Kartodrom GAS Vrtejba se nahaja v Vrtojbi, tik ob meji z italijo na bivšem MMP (Mednarodnem Mejnem Prehodu Vrtojba). Pista je bila postavljena leta 2007 zaradi organizacije razno raznih prireditev. Kasneje se je z leti pisto dopolnjevalo in nadgradilo tako, da danes izpolnjuje medarodne pogoje B kategorije za karting, pogoje AŠ -2005 za PRK, pogoje AMZS-Šport za tekmovanja minimoto in skuter.

Dolžina proge je 800m, širina 10 m in je sestavljena iz skupno 9 zavojev, 5 desnih in 4 levih.

MERJENJE ČASOV: Karti so povezani s sistemom za merjenje časa kar omogoča spremljanje rezultatov. Vsak voznik pa na koncu dobi tudi print z rezultati posameznih krogov.

INDIVIDUALNE VOŽNJE: Tu gre za individualne karting vožnje z merjenjem časa, ki trajajo 10 minut. Pri teh ni potrebno predhodne rezarvacije termina.

SKUPINSKE VOŽNJE: GAS - Vrtejba vam nudi možnost organiziranega skupinskega karting tekmovanja za večje skupine in podjetja z našimi karti. Pri tem je obvezna predhodna rezervacija termina. Program se sestavi in prilagodi glede na skupino tako, da ni zgornje meje števila tekmovalcev (vožnje na izpadanje), na koncu pa vam na vašo željo organiziramo tudi podelitev pokalov, pogostitev….

Osvetljena karting proga v Vrtojbi za najem med vikendi

Naši gokarti

Bencinski kart Sodi RT8 za rent

Kart enosed Sodi RT8

Motor: 270 ccm, 4 taktni
Max. hitrost 65 km/h
(za najhitrejše voznike)

Električni E-Kart za najem na kartodromu Vrtojba

Električni Kart

Električni pogon (motor)
Max. hitrost 65 km/h

Kart dvosed za vožnjo otrok

Kart dvosed TB kart

Motor: 270 ccm Honda, 4 taktni
Max. hitrost 65 km/h
2 sedeža: voznik + sovoznik

Imate svoj kart, skuter,minimoto ali super motard in bi radi vozili ali trenirali na naši progi?

Sploh ni težav. Vsako soboto imamo rezerviran termin za treninge na Karting progi v Vrtojbi za različne tipa vozil. Preberite več o treningih na spodnji povezavi.

VEČ INFORMACIJ

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.